Als een van de eersten kwam Eid’n More op de Nederlandse markt met feestdecoratie speciaal voor de Islamitische feestdagen. Onze interesse voor deze feestdecoratie is ontstaan door onze eigen kinderen. Wat is er nou mooier dan je kind al vanaf jonge leeftijd mee te geven wat onze feestdagen zo speciaal maakt en hen op een speelse manier kennis te laten maken met hun islamitische identiteit.

Wat begon met zelf creatief zijn voor onze eigen kinderen, veranderde al snel in op verzoek maken voor vrienden en familie, wat  daarna nog verder groeide naar een webshop, waar ik voor heel veel lieve mensen mooie dingen heb mogen maken. Maar handwerk is arbeidsintensief en tijdrovend. De aandacht voor ons gezin en spiritualiteit tijdens Ramadan werd steeds minder. Na een jaar pauze te hebben genomen en eens goed te laten bezinken of dit is wat we graag wil blijven doen is het antwoord heel luidt JA!

Het handwerk doen we niet meer. De designs voor onze eigen producten doen we nog steeds zelf. Het printen, snijden etc. laten we doen door Nederlandse ondernemers. Dit doen we anders dan menig ander slingerproducent. In onze eigen ontwerpen zie je in veel gevallen een letter per hanger. Dit maakt ons op dit moment uniek in de markt.

Eid’n More heeft grote plannen voor de toekomst. Want niet alleen de feestdagen zijn er om gevierd te worden. Maar ook de terugkomst van Hajj of Umrah is een gelegenheid om groots te vieren.

Hou onze site dan ook goed in de gaten, of like onze Facebook en Instagram pagina’s om goed op de hoogte te blijven van alle spannende nieuwe producten die Eid’n More in de toekomst aan gaat bieden.

Heb je speciale verzoeken of suggesties? Laat het ons dan weten via eidnmore@gmail.com en wie weet kunnen we helpen met een prachtig nieuw product.

Contact Us

Mail ons je vragen / opmerkingen, dan mailen wij jou zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
0